Alle categorieën

Over ons

Home > Over ons

Bedrijfsprofiel

1

Shanghai Shanben Industrial E. & I. Co., Ltd is een hi-tech bedrijf in Shanghai. Shanben, opgericht in 2000, is een professionele fabrikant die zich bezighoudt met onderzoek, ontwikkeling, verkoop en service van membraanschakelaars. Onze klanten zijn gericht op apparatuurcontrole, gezondheidszorg, communicatie en de industrie voor intelligente huishoudelijke apparaten. We beschouwen technologie en kwaliteit als ons kernconcurrentievermogen en maken servicevoordeel in de humanistische cultuur. Onze enkele jaren OEM-ervaring voor de Japanse fabrikant van membraanschakelaars leidt ertoe dat onze kwaliteit voldoet aan de behoeften van Japanse high-end klanten en Europese klanten. Onze missie is het vervullen van collega's, het verplaatsen van klanten. Shanben maakt de producten uit het hoofd.

In 2000 heeft Jimmy Lin, de oprichter van Shanghai Shanben, op basis van zijn eigen werkervaring en marktonderzoek geconcludeerd dat hoogwaardige membraanschakelaars een belangrijke rol zullen spelen in de industriële toepassingen in de 21e eeuw. Dus deze jongeman uit Yueqing (een district van Wenzhou City), de hoofdstad van elektrische apparaten in China, begon zijn bedrijf in Shanghai, het meest ontwikkelde industriële gebied in China, en Shanben ontstond.


Eersteklas leverancier

Uitstekende kwaliteit gegarandeerd door hoogwaardige apparatuur en geavanceerd beheer

Uitstekende kwaliteit gegarandeerd door hoogwaardige apparatuur en geavanceerd beheer

Shanben streeft ernaar de wereld te dienen met hoge kwaliteit "Made in China". Het bedrijf heeft sinds de oprichting veel geavanceerde technologie en relevante apparatuur in de productie geïnvesteerd, waaronder waterdicht product (IP68), weerstand tegen hoge en lage temperaturen (- 40 ℃ - 120 ℃), hoge levensduur (1-5 miljoen keer) , kleurcontrole (△ E≤ 1.0), UV-bestendigheid, krasbestendigheid, LED-verpakking en afdrukken op grote oppervlakken. Ondertussen neemt het bedrijf het voortouw bij het realiseren van de ROHS-norm in de industrie en zet het een controlesysteem op voor giftige en schadelijke stoffen. Het bedrijf selecteert uitstekende grondstoffen voor productie in de volledig afgesloten stofdichte werkplaats en gebruikt veel automatische productie- en testapparatuur, zoals een semi-automatische drukmachine, CCD-pons, pneumatische pons, lasersnijmachine, hete embossingmachine, lamineermachine , automatische elektrische testmachine, levensduurtester, Konica CM2600D kleurverschilmeter. Een strikt kwaliteitscontroleproces doordringt het hele proces, vanaf het begin van de voeding tot de voltooiing van de eindproducten.

Geavanceerd concept en consistentie

Geavanceerd concept en consistentie

Sinds de oprichting heeft Shanben zich altijd gehouden aan het concept van "stabiele kwaliteit als een berg, snelle reactie als een galopperend paard", en de volgende drie ontwikkelingsprincipes: 1) Producten ontwikkelen volgens de kwaliteitsnormen van Europese en Amerikaanse high-end markten 2) De Chinese productie gebruiken om kostenvoordeel te behalen, 3) Flexibele maatwerkdiensten aanbieden. Jaren van niet-aflatende inspanningen hebben Shanben tot een eersteklas leverancier van de membraanschakelaarindustrie gemaakt.

Uitstekende prestaties aangetoond door uitstekende referentie

Uitstekende prestaties aangetoond door uitstekende referentie

Shanben houdt zich al jaren bezig met het ontwerp en de productie van membraanschakelaars, membraanpanelen, stansproducten voor communicatie, textielmachines, industriële controlesystemen, medische apparatuur, hoogwaardige huishoudelijke apparaten en andere industrieën. We produceerden grootschalige membraanschakelaars voor Shanghai Baosteel, dat de leegte van de industrie heeft ingevuld; vervaardigde producten met hoge eisen aan kleurverschillen voor Ericsson, voor wie Shanben de enige leverancier is met de probleemoplossing; en zorgde voor ondersteunende productie voor toonaangevende ondernemingen over de hele wereld. De uitstekende prestaties van Shanben worden alom geprezen in de VS, Zweden, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en Australië, evenals in de Yangtze River Delta en de Pearl River Delta in China. Tot onze klanten behoren bekende westerse ondernemingen zoals Ericsson, GE, Tyco, Nokia en bekende Taiwanese ondernemingen zoals Foxconn en Delta.

Certificaat

Werkplaats